Els caves que hem anat elaborant a títol familiar son
de llarguíssimes criances, al pur estil de l’avi Raventós Baldrich, que el pare va voler mantenir.
Inclús una petita criança del vi base en bóta, s’ha mantingut tal com veiérem que els besavis feien.

Els vins

El Jardí dels Sentits és un projecte madurat de fa dues dècades a Cal Almirall de Figuerola, la finca vitícola dels rebesavis Raventós, fundadors de Lacrima Bachus.

El pare, capità de vaixell, i la mare, pintora, van continuar la tradició familiar de fer cava artesà a molt petita escala. Els fills, amb tota una vida entre ceps,  hem heretat aquesta empremta vinícola, gestionant la vinya familiar des del 1998.

De les parcel·les més singulars i més properes a la roca mare, heretades per la nostra mare, Mª Assumpció Raventós, neix la gamma de vins Misteriós.

Activitats al projecte vitivinícola “El Jardí dels Sentits”

A les nostres vinyes fem cursos de viticultura per aficionats al vi, i ben aviat, oferirem tastos on posarem en joc els nostres sentits. Com experta en Ciències Sensorials, fa anys que estic fusionant la disciplina que estudia el funcionament del nostre sistema sensorial amb la màgia del tast de vins. Hi ha molt a descobrir i aprendre…. !

L’estima i el respecte a la terra inspiren els millors vins

Blanca Ozcáriz Raventós ​Enòloga Viticultora, professora de viticultura i tast a escoles de Sumilleria Barcelona i Girona.

Vinyes ecològiques certificades – CT_5351 P- Lavern Subirats.

EL JARDÍ DELS SENTITS  ·  blancaozcariz@gmail.com · LAVERN SUBIRATS